Systemen

Bij Flows kunnen wij alle systemen koppelen;
Dit is een overzicht van de systemen die vaak koppelen.

 • Salesforce CRM

  Salesforce is een CRM-systeem dat jou in staat stelt om interacties met klanten op het hoogste niveau bij te houden. Het doel is om de klantreis in kaart te brengen en de software hierop aan te sluiten, zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen.

  Lees meer
 • Stripe

  Stripe is een betalingsplatform dat bedrijven helpt bij het vereenvoudigen van wereldwijde uitbreiding, het optimaliseren van hun betalingsinfrastructuur en het gemakkelijk toevoegen van nieuwe bedrijfsmodellen en inkomstenstromen

  Lees meer
 • OfficeRND

  OfficeRND richt zich op het gebied van flexibel werkruimtebeheer, voor werkplekoptimalisatie. Deze softwareoplossing is de drijvende kracht achter de transformatie van flexibele werkruimte-exploitanten, verhuurders en vastgoedbeheerders. OfficeRND maakt het mogelijk om administratieve taken te automatiseren, datagestuurde beslissingen te nemen en een technologiegerichte ervaring aan klanten te bieden.

  Lees meer
 • Zoho CRM en Books

  Zoho is het CRM systeem voor grote en kleine bedrijven. Zoho biedt met verschillende modules oplossingen die op maat ingericht kunnen worden. Denk daarbij aan Projecten, CRM, Analyses en Tickets. Zoho ontwikkelt zich razendsnel en groeit uit naar het toonaangevende CRM pakket in Nederland.

  Lees meer
 • Exact Online | Flows

  Exact Online

  Exact Online is de bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Exact online biedt verschillende geïntegreerde pakketten voor mkb’ers die in de productie, handel en zakelijk dienstverlening actief zijn.

  Lees meer
 • Snelstart

  SnelStart is een boekhoud- en factureringsprogramma dat al meer dan 40 jaar bestaat en is ontworpen om financiële oplossingen te bieden aan MKB-bedrijven in Nederland. De software is geschikt voor zzp’ers, kleine organisaties, freelancers en eenmanszaken.

  Lees meer
 • Active Ants

  Active Ants is een vooraanstaande e-fulfilment specialist en richt zich op het verzorgen van webshop logistiek voor bedrijven met meer dan 1.000 maandelijkse bestellingen. Ze bieden hoogwaardige diensten met een unieke aanpak door hoogwaardige technologie en vakkundig personeel om kwaliteit te leveren. Active Ants maakt deel uit van de bpost group, een wereldwijde speler op het gebied van post- en pakketbezorging.

  Lees meer
 • EZ-Base | Flows

  EZ Base

  EZ-Base is een branche specifieke database voor de IJzerwarenhandel, Technische groothandel en de verfvakhandel. Door het uniformeren van de productdata kan de vakhandel deze geüniformeerde data toepassen in zijn ERP, communicatie uitingen en Webshop. EZ-base zorgt ervoor dat de juiste en specifieke formaten van deze leveranciers aangeleverd kunnen worden. EZ-Base koppelen met bijvoorbeeld Magento of WooCommerce is door Flows al vele malen met succes gerealiseerd. Daardoor is het voor B2B bedrijven eenvoudig en laagdrempelig geworden om EZBase te koppelen aan hun systemen.

  Lees meer
 • Systemen Magento | Flows

  Magento 2

  Door de groeiende vraag naar online producten telt Nederland op het moment vele tienduizenden webshops op het gebied van elektronica, meubilair, cosmetica en andere zaken. Om optimaal te kunnen functioneren, dienen deze webshops van een goed programma te worden voorzien. Op internet staat het inmiddels boordevol met de aanbieders van dit soort webshop pakketten, die vaak maar een deel van de oplossing bieden. Magento behoort daarentegen tot het meest populaire en complete webshopprogramma dat vandaag de dag kan worden toegepast. Om de juiste informatie in Magento te krijgen wil je niet alle productgegevens overtypen, daardoor is de vraag om te koppelen met Magento de afgelopen jaren sterk toegenomen.

  Lees meer
 • XML integratie | Flows

  XML Bestanden

  XML-bestanden worden gebruikt voor de syntaxis van formele opmaaktalen, waarmee gestructureerde gegevens gemakkelijk weergegeven kunnen worden in de vorm van platte tekst. Deze bestanden worden gebruikt voor een groot aantal toepassingen, onder andere voor het opslaan en versturen van gegevens. Met andere woorden, dit is een formaat dat labels bevat en gebruikt wordt voor object definitie en attributen. Deze bestanden zijn, voornamelijk qua opmaak, vergelijkbaar met HTML-documenten. Het verschil is dat XML-bestanden op maat gemaakte labels gebruikt.

  Lees meer
 • Exact-Globe | Flows

  Exact Globe

  Exact Globe is de ERP-software of bedrijfssoftware die aansluit bij de nieuwe manier van managen die op dit moment van een organisatie wordt vereist. Exact Globe biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technieken. Deze software geeft u een direct inzicht in uw onderneming. Op die manier kunt tijdig uw bedrijfsprocessen verbeteren en inspelen op marktontwikkelingen.

  Lees meer
 • Visma | Flows

  AccountView

  AccountView is het boekhoudpakket voor MKB-bedrijven. AccountView biedt bedrijfssoftware aan organisaties, die hun bedrijfsadministratie optimaal willen benutten en een actueel inzicht willen hebben in hun financiële situatie. AccountView is voor zowel grote als kleine ondernemingen geschikt.

  Lees meer