Stripe

Betalingsplatform Stripe

Stripe centraal voor alle betalingen

Stripe is een betalingsplatform dat bedrijven helpt bij het vereenvoudigen van wereldwijde uitbreiding, het optimaliseren van hun betalingsinfrastructuur en het gemakkelijk toevoegen van nieuwe bedrijfsmodellen en inkomstenstromen

Stripe payments

Een pakket volledig met geïntegreerde betaalproducten, Stripe brengt alles samen tussen webshops en apps voor het doen van wereldwijde betalingen en kunnen ontvangen van betalingen. Stripe kan in combinatie met webshops, fysieke winkels, abonnementsdiensten, softwareplatforms en nog veel meer

Klantgegevens en betalingen synchroniseren tussen systemen

Om optimaal te kunnen werken met Stripe is het noodzakelijk om de relatiegegevens die vastgelegd zijn in andere systemen goed uit te wisselen met Stripe. Hierdoor hoeven deze gegevens maar één keer ingevoerd te worden. Bij de meeste Stripe gebruikers is het wenselijk om relatiegegevens met de financiële administratie uit te wisselen en is een integratie met een webshop ook vaak relevant.

Koppelen met Stripe

Binnen Flows hebben we een zeer grote expertise van de achterkant van Stripe. We hebben hier meerdere koppelingen voor ontwikkeld.

Kijk op onze offerte pagina om te zien welke systemen wij direct voor u kunnen koppelen. Staat uw systeem er niet bij of heeft u vragen? Neem dan hier contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden van Flows.