Over ons

It all starts with Flows

Als ondernemer is de kans groot dat je regelmatig in aanraking met technologie. Of dat nu gaat om de database van klanten, de back-ups van belangrijke data of het beheer van de website. Alleen is het onmogelijk om daar elkaar dag mee bezig te zijn. Het moet je dienen.

Flows is een tool waarmee je op een eenvoudige manier systemen kunt integreren met een overzichtelijke client interface. Waar eerst veel maatwerk en programmeerwerk bij kwam kijken is nu met gemak bereikbaar voor bedrijven. Middels het selecteren van de juiste applicaties en het filteren van hetgeen je wenst uit de applicatie te halen afsluitend met het opgeven van hetgeen je dan wilt wat gebeurt; bouw je snel en goedkoop je eigen proces met meerdere bronnen en systemen.

Wij geloven dat technologie en software een ondersteunende dienst zijn, niet je business. Daarom hebben we Flows ontwikkeld. De universele taal waar het gaat om software integratie. Niet de oplossing voor integratieproblemen, maar het startpunt van je technologische backbone. Want als je start met Flows, is er geen technologische oplossing die daar niet bij past.

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.