Lightspeed - Exact

Voordelen van deze koppeling

Exact Online Software is een ERP-pakket dat speciaal is ontwikkeld voor het MKB. Het ERP-pakket is bedoeld voor het vastleggen, bewerken en opslaan van: financiële-, verkoop-, logistieke- en CRM-gegevens. Door het maken van een flow tussen Lightspeed en Exact, kunt u eenvoudig uw webshop koppelen met dit krachtig ERP-pakket.

Waarom koppelen?

De grootste risico’s voor een groeiende webshop zijn: bedrijfsprocessen die inefficiënt worden en een onoverzichtelijke administratie. Het automatiseren van de boekhouding én de orderverwerking was nog nooit zo makkelijk. Maak een flow tussen Lightspeed en Exact, zodat je tijd overhoudt voor andere taken!

Wat zijn de voordelen van koppelen met een flow?

 • Artikelbeheer
  Vanuit één centraal punt jouw producten beheren. Aanpassingen in productdata worden direct doorgestuurd naar Lightspeed, zodat de klant altijd inzicht heeft in de meest actuele productinformatie.
 • Orders en voorraad
  Automatiseer je orderverwerking: bestellingen die binnenkomen in Lightspeed worden automatisch aangemaakt als een order in Exact. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er geen verschillen gaan ontstaan in de voorraadniveau’s van beide systemen.
 • Klantinformatie
  Klanten kunnen eenvoudig worden aangemaakt in Exact, waarna ze automatisch worden overgebracht naar Lightspeed. Alle overige informatie, zoals: adresgegevens, koopgedrag en bestelgeschiedenis zullen ook in beide systemen beschikbaar zijn. Klanten kunnen ook ingedeeld worden in verschillende categorieën.
 • Prijzen
  Beheer eenvoudig variabele prijsregels per klantgroep. Op deze manier kan je verschillende prijzen hanteren voor bijvoorbeeld bestaande en nieuwe klanten. Het aanmaken van staffelprijzen, voor extra klantvoordelen, is ook mogelijk.

Exact kan ook worden gekoppeld met bijvoorbeeld Magento en WooCommerce. Staat uw gewenste koppeling er niet tussen? Vraag uw gewenste koppeling aan; geen koppeling is voor ons onmogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan>

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.