It all starts with Flows

Quick and easy software integration

Uitleg

Wat is Flows?

Als ondernemer is de kans groot dat je regelmatig in aanraking met technologie. Of dat nu gaat om de database van klanten, de back-ups van belangrijke data of het beheer van de website. Alleen is het onmogelijk om daar elkaar dag mee bezig te zijn. Wij geloven dat technologie en software een ondersteunende dienst zijn, niet je business. Daarom hebben we Flows ontwikkeld. De universele taal waar het gaat om software integratie. Niet de oplossing voor integratieproblemen, maar het startpunt van je technologische backbone. Want als je start met Flows, is er geen technologische oplossing die daar niet bij past.

Flows is een unieke oplossing waarmee je op een eenvoudige manier systemen kunt integreren. Waar eerst veel maatwerk en programmeerwerk bij kwam kijken is nu met gemak bereikbaar voor bedrijven. Middels het selecteren van de juiste applicaties en het filteren van hetgeen je wenst uit de applicatie te halen afsluitend met het opgeven van hetgeen je dan wilt wat gebeurt; bouw je snel en goedkoop je eigen proces met meerdere bronnen en systemen.

De voordelen

Flows is:

 • Makkelijk

  Je kunt jouw flows helemaal zelf uitdenken. Hierdoor kun je meerdere systemen integreren met één platform.

 • Snel

  In de meeste gevallen ontwikkelen we een flow in een week of twee. Dit kan zelfs sneller als het gewenste proces helemaal helder is.

 • Goedkoop

  Ons product is goedkoper, sneller en makkelijker dan alle ander producten die vandaag de dag op de markt te koop zijn.

 • Tijdbesparend

  Bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd waardoor het risico op fouten wordt verminderd. Zo houdt u tijd voor andere zaken.