Greedy Bean - Magento

Voordelen van deze koppeling

Greedy Bean is een B2B PIM-systeem, dat verschillende typen content bevat. Denk hierbij aan: productomschrijvingen en specificaties, video- en beeldmateriaal en soms zelfs complete handleidingen en gebruiksaanwijzingen. Door een koppeling van Flows te gebruiken, kun je eenvoudig al deze uploaden naar jouw Magento-webshop.

Waarom koppelen?

Het automatiseren van productdata levert een grote voordelen op. Het risico op fouten wordt een stuk kleiner: het aantal handelingen dat nodig is om de content op de website te plaatsen is minimaal. Het aanbrengen van eventuele wijzigen vindt centraal plaats; hierdoor behoort het werken met dubbelen databestanden tot de verleden tijd.

Welke data kan je koppelen met een flow?

 • Artikelbeheer
  Vanuit één centraal punt jouw producten beheren. Aanpassingen in productdata worden direct doorgestuurd naar Magento, zodat de klant altijd inzicht heeft in de meest actuele productinformatie.
 • Orders en voorraad
  Automatiseer je orderverwerking: bestellingen die binnenkomen in Magento worden automatisch aangemaakt als een order in Greedy Bean. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er geen verschillen gaan ontstaan in de voorraadniveau’s van beide systemen.
 • Klantinformatie
  Klanten kunnen eenvoudig worden aangemaakt in Greedy Bean, waarna ze automatisch worden overgebracht naar Magento. Alle overige informatie, zoals: adresgegevens, koopgedrag en bestelgeschiedenis zullen ook in beide systemen beschikbaar zijn. Klanten kunnen ook ingedeeld worden in verschillende categorieën.
 • Prijzen
  Beheer eenvoudig variabele prijsregels per klantgroep. Op deze manier kan je verschillende prijzen hanteren voor bijvoorbeeld bestaande en nieuwe klanten. Het aanmaken van staffelprijzen, voor extra klantvoordelen, is ook mogelijk.

Magento kan ook worden gekoppeld met bijvoorbeeld MailChimp en Mamut. Staat uw gewenste koppeling er niet tussen? Vraag uw gewenste koppeling aan; geen koppeling is voor ons onmogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan>

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.