OfficeRND

OfficeRND Workspace tool

OfficeRND richt zich op het gebied van flexibel werkruimtebeheer, voor werkplekoptimalisatie. Deze softwareoplossing is de drijvende kracht achter de transformatie van flexibele werkruimte-exploitanten, verhuurders en vastgoedbeheerders. OfficeRND maakt het mogelijk om administratieve taken te automatiseren, datagestuurde beslissingen te nemen en een technologiegerichte ervaring aan klanten te bieden.

 

Optimaliseren

Met OfficeRND kun je moeiteloos flexibele en hybride werkomgevingen beheren en optimaliseren.  Daarnaast helpt het met automatiseren van administratieve taken, waaronder naadloze facturering en betalingsverwerking. Het stelt de ondernemer in staat om lidmaatschappen en diensten te verkopen via online winkels en is te integreren met financiële systemen zoals Quickbooks en Stripe.

Ruimtebeheer 

OfficeRND biedt een geavanceerde oplossing voor het beheren van uw werkruimte, waardoor bureaus en vergaderruimtes eenvoudig te boeken zijn. Daarnaast kan de bezettingsgraad van ruimtes en werkplekken worden geoptimaliseerd, en kan de efficiëntie van de werkplekken worden verbeterd.


Klantgerichte Ervaring

OfficeRND stelt flexibele werkplekbeheerders in staat om een technologiegerichte ervaring aan hun klanten te bieden. Het helpt bij het verbeteren van de ledenervaring, het nemen van datagestuurde beslissingen en het optimaliseren van de werkplek op basis van waardevolle gegevens.

Hybride Werkomgeving

Met OfficeRND worden hybride werkomgevingen gecreëerd. Het stelt werknemers en bedrijven in staat om eenvoudig bureaus en vergaderruimtes te boeken. Bovendien kan er geïntegreerd worden met Google om de werkplekervaring naar een hoger niveau te tillen.

 

Koppelen met OfficeRND

Binnen Flows hebben we expertise van de achterkant van OfficeRND. We hebben hier meerdere koppelingen voor ontwikkeld.

Kijk op onze offerte pagina om te zien welke systemen wij direct voor u kunnen koppelen. Staat uw systeem er niet bij of heeft u vragen? Neem dan hier contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden van Flows.