Zoho CRM en Books

Koppelingen met Zoho CRM en andere Zoho applicaties

Zoho centraal voor alle klantgegevens

Zoho is het CRM systeem voor grote en kleine bedrijven. Zoho biedt met verschillende modules oplossingen die op maat ingericht kunnen worden. Denk daarbij aan Projecten, CRM, Analyses en Tickets. Zoho ontwikkelt zich razendsnel en groeit uit naar het toonaangevende CRM pakket in Nederland.

 

Zoho inzetten voor CRM processen

Zoho wordt binnen organisaties het meeste gebruikt als CRM pakket. Binnen Zoho manage je alle klanten en contactpersonen. Daarbij houdt Zoho bij welke acties er bij de relaties uitgevoerd zijn en welke taken er nog liggen. Zoho kan met automatische acties hierbij ondersteunen. Zo kan je binnen Zoho een volledige workflow aanmaken met daarin uitgewerkte welke antwoorden Zoho op vragen van klanten geeft bij chats op de website of per mail.

 

Klantgegevens synchroniseren tussen systemen

Om optimaal te kunnen werken met Zoho CRM is het noodzakelijk om de relatiegegevens die vastgelegd zijn in andere systemen goed uit te wisselen met Zoho. Hierdoor hoeven deze gegevens maar één keer ingevoerd te worden en is Zoho altijd up to date. Bij de meeste Zoho gebruikers is het wenselijk om relatiegegevens met de financiële administratie uit te wisselen en is een integratie met een webshop ook vaak relevant.

 

Inzicht in je klanten

Zoho CRM werkt het best voor de organisatie als ook de verkoopgegevens van de klanten vastgelegd wordt. De verkoop-, leverings- en betalingsgegevens worden vaak in een logistiek- of boekhoudsysteem vastgelegd. Om goede analyses te kunnen maken in de omzetontwikkeling en het betaalgedrag van je klant is een integratie tussen Zoho en bijvoorbeeld Exact Online, AFAS, Muis, Reeleezee, Snelstart of een ander administratiefsysteem gewenst. Als de verkoopinformatie uitgewisseld is kan er vervolgens met Zoho Analytics een dashboard ontwikkeld worden waarin trends en uitzonderingen zichtbaar worden.

 

Koppelen met Zoho

Binnen Flows hebben we een zeer grote expertise van de achterkant van Zoho. We hebben koppelingen ontwikkeld met Zoho CRM, Zoho Desk, Zoho Books, Zoho Analytics en Zoho Projects.

Kijk op onze offerte pagina om te zien welke systemen wij direct voor u kunnen koppelen. Staat uw systeem er niet bij of heeft u vragen? Neem dan hier contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden van Flows.