Active Ants

Active Ants e-fulfilment

Active Ants is een vooraanstaande e-fulfilment specialist en richt zich op het verzorgen van webshop logistiek voor bedrijven met meer dan 1.000 maandelijkse bestellingen.  Zij nemen de volledige logistieke last van hun klanten over, van het moment van aankoop tot wereldwijde levering, inclusief retourverwerking. Dit stelt bedrijven in staat zich volledig te concentreren op hun webshopactiviteiten, terwijl Active Ants zorgt voor gemoedsrust met behulp van een sterk geautomatiseerd fulfilmentcentrum dat gebruikmaakt van hoogwaardige technologie en vakkundig personeel om kwaliteit te leveren.

 

Voordelen van een e-fulfilment partner

Het samenwerken met een e-fulfilment partner biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf wanneer je het e-fulfilmentproces uitbesteed:

Focus op Verkoop
Door het e-fulfilmentproces uit handen te geven aan een gespecialiseerd fulfilmentbedrijf, kun jij je volledig richten op wat je het beste doet: verkopen. Het fulfilmentbedrijf neemt de volledige afhandeling van inkomende bestellingen tot retourontvangst op zich.

Stimuleer Groei
Terwijl jij je concentreert op de verkoop van jouw producten, kun je sneller groeien, met de zekerheid dat jouw fulfilmentpartner met je meegroeit.

Tijdsbesparing
Het uitbesteden van het verzendproces betekent dat je kostbare tijd bespaart. Je hoeft niet langer zelf de opslagruimte te beheren, goederen te sorteren, in te pakken en aan een koerierdienst mee te geven.

Ruimtebesparing
E-fulfilment biedt het voordeel van aanzienlijke ruimtebesparing. Je hebt geen grote opslagfaciliteit meer nodig om jouw voorraad te huisvesten.

Snellere Levering
E-fulfilmentbedrijven beschikken over ervaren teams van orderpickers die zorgen voor efficiënte verwerking en verzending van jouw orders. Dit betekent dat alle binnenkomende orders dezelfde dag nog kunnen worden verzonden. Bovendien hebben zij sterke partnerschappen met bezorgdiensten, wat resulteert in snelle leveringen voor jouw klanten.

Koppelen met Active Ants

Naast de bekende voordelen die een e-fulfilmentpartner met zich meebrengt, zoals het vergroten van de wendbaarheid en efficiëntie van een bedrijf, ligt er nog een kans om de efficiëntie verder te optimaliseren door verschillende systemen met elkaar te integreren. Hierdoor kun je efficiënter werken en alle data op één centrale plek beheren. Zo kun jij je concentreren op wat echt van belang is: het laten groeien van jouw onderneming.

Bij Flows beschikken we over diepgaande expertise in het integreren van systemen met Active Ants en hebben we diverse integraties ontwikkeld om dit te realiseren.

Bezoek onze offertepagina om te ontdekken welke systemen we direct voor jou kunnen koppelen. Staat jouw systeem er niet tussen of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts en verken de mogelijkheden die Flows te bieden heeft.