Snelstart

Boekhoudprogramma Snelstart

SnelStart is een boekhoud- en factureringsprogramma dat al meer dan 40 jaar bestaat en is ontworpen om financiële oplossingen te bieden aan MKB-bedrijven in Nederland. De software is geschikt voor zzp’ers, kleine organisaties, freelancers en eenmanszaken.

Met SnelStart kun je eenvoudig je financiële processen doorlopen door middel van onze software voor administratie, facturering en banktransacties. Snelstart bied zowel online als offline oplossingen, inclusief ondersteuning, training en integraties met andere software. Met SnelStart heb je altijd direct inzicht in je financiën, kun je efficiënt bonnen verwerken en facturen versturen.

Of je nu een zzp’er bent, een kleine organisatie leidt, freelancer bent of een eenmanszaak runt, SnelStart is gemakkelijk in gebruik.

Boekhoudgemak
De boekhoudsoftware staat centraal. Het helpt je bij het beheren van financiële transacties, facturatie, crediteuren en debiteuren, en het opstellen van essentiële financiële overzichten.

Facturatie
Vereenvoudig het maken en versturen van facturen, en behoud controle over je cashflow.

Gebruik van Bankkoppeling
Automatiseer het importeren van banktransacties en vereenvoudig de reconciliatie met je boekhouding.

Integraties
Snelstart is goed te integreren met CRM-systemen, webshops en salarispakketten, om gegevens naadloos te delen.

Koppelen met Snelstart

Bij Flows.net brengen we SnelStart en jouw andere softwarepakketten naadloos samen! Ontdek onze unieke oplossing waarmee je SnelStart perfect kunt integreren met andere systemen, zoals warehouse-partners, CRM-pakketten en meer. Met maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Zo benut je de volledige kracht van elke softwaretool binnen je bedrijf. Onze oplossingen maken efficiënte samenwerking tussen afdelingen mogelijk, waarbij gegevens slechts op één plek hoeven te worden ingevoerd door de juiste afdeling.

Binnen Flows hebben we een zeer grote expertise van de achterkant van Snelstart. We hebben hier meerdere koppelingen voor ontwikkeld.

Benieuwd naar welke systemen wij direct voor u kunnen koppelen? Neem een kijkje op onze offerte pagina om te zien welke systemen mogelijk zijn. Staat uw systeem er niet bij of heeft u vragen? Neem dan hier contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden van Flows.