Exact Online

Exact Online bedrijfssoftware

Exact Online is de bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Exact online biedt verschillende geïntegreerde pakketten voor mkb’ers die in de productie, handel en zakelijk dienstverlening actief zijn. Exact Online is volgens gebruikers makkelijk in gebruik. De invoerschermen zijn ingericht op basis van de behoefte van de gebruiker en worden daarom als zeer intuïtief beoordeeld .

Koppelen van Exact aan andere systemen

Flows is als partner van Exact expert op het gebied van het koppelen van Exact aan andere systemen in uw bedrijf. Webshop-software, sales-apps, PIM systemen, het is te koppelen met Exact.

Koppeling van Exact Online en Magento

Flows kan deze koppeling voor u tot stand brengen. Deze koppeling zorgt ervoor dat uw klant- en orderdata gesynchroniseerd wordt. Bijvoorbeeld, wanneer er een bestelling geplaatst wordt zal het automatisch in de administratie verwerkt worden.

Exact online uren & facturen

Met exact online kunt u uw facturabiliteit maximaliseren en zorgen voor een gezonde cashflow. Door de urenregistratie en administratie te integreren met uw facturatie, boekhouding en relatiebeheer. Al uw gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden, waardoor u enorm veel tijd kunt besparen.

Exact oplossingen voor branches

Exact Online voor handel

In het Exact Online voor handel systeem kunt u uw order-, relatie-, en voorraadbeheer integreren met de boekhouding. Alles wordt met elkaar verbonden en beschikt u altijd over de meest actuele gegevens.

Exact Online voor productie              

Exact Online voor productie biedt u de mogelijkheid om overzicht en controle over uw productie te generen. U kunt uw order-, voorraad-, en relatiebeheer integreren met uw boekhouding. U kunt uw focus op de winstgevende producten leggen en de concurrentie voor blijven.

Exact Online voor accountancy

Met Exact Online voor accountancy krijgt u volledig inzicht in de administratieve taken en uw klantadministraties. Daarnaast heeft u met dit systeem meer tijd voor uw adviesdiensten.

Flows kan uw Exact Online software aan andere systemen koppelen, zodat uw klant- en orderdata snel en eenvoudig gesynchroniseerd worden.