WooCommerce

WooCommerce koppelen

Veel Flows klanten produceren of verhandelen producten. En velen doen dat online.

WooCommerce is momenteel het meest gebruikte e-commerce programma ter wereld. Het heeft een marktaandeel van 39% wereldwijd. Daarom is het niet verrassend dat we vaak de vraag krijgen om WooCommerce koppelingen te realiseren.

Het is, gezien zijn oorsprong, goed en makkelijk te integreren met WordPress. Het gebruiksvriendelijke CMS is een andere belangrijke reden voor de populariteit van WooCommerce. Betaalbaarheid, snelle opzet en inrichtingstijd en de mogelijkheid voor meertaligheid zijn andere redenen.

 

Administratie koppelen aan WooCommerce

De meeste Flows klanten die een WooCommerce shop hebben of aan het bouwen zijn, willen deze koppelen met hun administratie. Ofwel hun boekhoudsysteem, ERP systeem of ander type administratie. Het automatisch inlezen van klant, order gegevens, bestellingen, verzendadressen en andere gegevens uit het bestel proces bespaart extreem veel tijd en voorkomt fouten.

 

Artikeldata van leveranciers koppelen aan WooCommerce

Het koppelen van artikelgegevens en productgegevens van leveranciers is een andere koppeling die Flows realiseert binnen WooCommerce omgevingen. Deze informatie kan via een PIM worden gekoppeld, of een andere databron.

 

CRM koppelen met WooCommerce

Sales en Marketing informatie uit de webshop wil je vaak meteen terug zien in je CRM systeem. Of het nu gaat om het direct kunnen doen van marketingacties, opvolgen van waardevolle salesleads of het kunnen versturen van inloggegevens van je klanten voor je shop, een koppeling scheelt veel werk en zorgt voor tijdswinst ook in de opvolging.