Lightspeed

Koppelingen met Lightspeed

Zoekmachines in combinatie met Lightspeed

Zoekmachines zijn het belangrijkste marketingkanaal voor webwinkels. Webwinkels dienen qua structuur op een dusdanige manier te zijn opgezet, zodat ze gemakkelijk te indexeren zijn door zoekmachines. Lightspeed bevat alles optimalisatietechnieken en kan ervoor zorgen dat een webwinkel zo goed mogelijk geoptimaliseerd is, zodat deze optimaal geïndexeerd kan worden door zoekmachines.

 

Beheeromgeving van Lightspeed

De backend van een webshop, oftewel de beheeromgeving, is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. U kunt uw zaken makkelijk uitvoeren en beheren in de backend van de webshop. Lightspeed maakt het beheren van producten en pagina’s, het schrijven van blogs, het afhandelen van bestellingen, het beheren van SEO-opties en het gebruik van de verschillende add-ons eenvoudig te begrijpen en uit te voeren.

 

Koppelingen met andere software

Er zijn veel verschillende add-ons beschikbaar voor webshops die gebruik maken van Lightspeed. De integratie met andere software en services is dan ook eenvoudig toe te passen. U kunt hierbij denken aan koppelingen met marketingkanalen, boekhoudpakketten, voorraadbeheerpakketten enzovoorts.