Zoho koppelen met Exact

CRM, Projects en Analytics met boekhouding en administratie

Zoho

Zoho CRM is het flexibele CRM systeem voor kleine en grote ondernemingen. Binnen Zoho CRM houdt je alle relevante gegevens van je klanten bij, zodat je ontwikkelingen per klant kan monitoren en alle relevante gegevens van de klant overzichtelijk bij elkaar hebt staan. Zoho heeft daarbij een aantrekkelijk prijsmodel, zodat kleinere organisaties voor een interessante maandprijs geavanceerd hun CRM bij kunnen houden.

Exact Online

Exact Online is de nummer één in Nederland voor het voeren van een online administratie. Daarin automatiseert Exact de boekhouding van tienduizenden bedrijven en kan Exact Online met de modules Handel, Producten en Projecten ook de logistieke en productieprocessen van klanten goed ondersteunen. Exact Online heeft een app voor de telefoon waarin je eenvoudig kan zien hoe de organisatie ervoor staat, wie te laat is met betalen en kan je bonnetjes fotograferen en klaarzetten in de administratie. Exact Online kan direct gekoppeld worden met de accountant, zodat die optimaal en dus goedkoper aan de slag kan.

Waarom Zoho en Exact Online koppelen

Zoho biedt de beste CRM oplossing en Exact Online de beste financiële en logistieke oplossing. Het bundelen van de krachten van beide systemen geeft een volledig inzicht in de stand van zaken van de organisatie en de ontwikkelingen bij klanten. Daarnaast voorkomt de integratie dubbel invoerwerk en fouten bij het overnemen van gegevens.

Welke data kan je koppelen met een flow tussen Zoho en Exact Online

De koppeling tussen Zoho en Exact Online richt zich op het overzetten van relevante klantinformatie. Dat doen we onder andere met de volgende Flows:

 • Klantinformatie: NAW gegevens, contactpersonen, mailadressen en klantkenmerken
 • Productinformatie: Artikelcode, artikelomschrijving, prijsinformatie, productkenmerken en financiële instellingen
 • Ordergegevens: Ordernummer, klantgegevens, aflevergegevens, productinformatie en prijzen
 • Facturen: Factuurdatum, factuurbedrag en productinformatie
 • Betaalgegevens: Factuurbedrag, factuurdatum, vervaldatum en openstaand saldo

Met deze totaalintegratie kunnen de verkopers, marketeers en relatiebeheerders werken met Zoho CRM en kunnen de logistieke medewerkers en boekhouders aan de slag binnen Exact Online.

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.