Binnenkort: Twinfield koppelen met Zoho

CRM, Books, Projects en Analytics met boekhouding en administratie

Zoho CRM en Books

Zoho CRM is een flexibel CRM-systeem dat zowel kleine als grote ondernemingen ondersteunt. Het stelt gebruikers in staat om alle relevante klantgegevens te beheren, waardoor ze ontwikkelingen per klant kunnen monitoren en alle essentiële informatie overzichtelijk kunnen organiseren.

Naast Zoho CRM biedt Zoho ook Zoho Books, een boekhoudsoftware die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven. Zoho Books maakt het mogelijk om financiële transacties te beheren, facturen op te stellen, betalingen te verwerken en uitgebreide financiële rapporten te genereren. Dit met en zonder tussenkomst van Zoho CRM. Met een aantrekkelijk prijsmodel biedt Zoho Books kleinere organisaties de mogelijkheid om hun boekhouding op een geavanceerde manier bij te houden, zonder dat dit een grote financiële investering vereist.

 

Twinfield

Twinfield is een cloudgebaseerde boekhoudsoftware die bekend staat om zijn uitgebreide functionaliteiten voor online boekhouding en financieel beheer. Het platform richt zich voornamelijk op het automatiseren van boekhoudprocessen voor bedrijven van verschillende groottes, van kleine ondernemingen tot grote organisaties. Twinfield biedt mogelijkheden zoals:

Boekhouding: Het platform ondersteunt basisboekhouding inclusief grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenbeheer, en rapportage.

Rapportage en Analyse: Twinfield biedt krachtige tools voor financiële rapportage en analyse, waarmee gebruikers inzicht kunnen krijgen in de financiële gezondheid van hun organisatie.

Samenwerking met Accountants: Twinfield maakt samenwerking met accountants mogelijk door middel van functies zoals gegevensuitwisseling en real-time toegang tot financiële gegevens.

 

Waarom Zoho en Twinfield koppelen

Zoho biedt de beste CRM oplossing, en daarnaast nog overige oplossingen die binnen het domein van Zoho te koppelen zijn, zoals Books, Projects en Billing om jou organisatie volledig te kunnen ondersteunen. Twinfield biedt de financiële oplossing voor juist debiteurbeheer. Het bundelen van de krachten van beide systemen geeft een volledig inzicht in de stand van zaken van de organisatie en de ontwikkelingen bij klanten. Daarnaast voorkomt de integratie dubbel invoerwerk en fouten bij het overnemen van gegevens.

 

Welke data kan je koppelen met een flow tussen Zoho en Twinfield

De koppeling tussen Zoho en Twinfield richt zich op het overzetten van relevante klantinformatie. Dat doen we onder andere met de volgende Flows:

 • Klantinformatie: NAW gegevens, contactpersonen, mailadressen en klantkenmerken
 • Productinformatie: Artikelcode, artikelomschrijving, prijsinformatie, productkenmerken en financiële instellingen
 • Order- of factuurgegevens: Ordernummer, klantgegevens, aflevergegevens, productinformatie en prijzen
 • Betaalgegevens: Factuurbedrag, factuurdatum, vervaldatum en openstaand saldo

Met deze totaalintegratie kunnen de verkopers, marketeers en relatiebeheerders werken met Zoho en kunnen de financiële medewerkers en accountants aan de slag binnen Twinfield.

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.