Snelstart koppelen met uw fulfillment partner

Snelstart koppeling met logistieke partner? Flows koppelt het systeem van logistieke partners met Snelstart zonder problemen.

 

Snelstart

Snelstart richt zich op het gebied van efficient gebruik van een boekhoud- en factureringsprogramma. Snelstart bestaat al meer dan  40 jaar bestaat en is ontworpen om financiële oplossingen te bieden aan MKB-bedrijven in Nederland. De software is uitermate geschikt voor zzp’ers, kleine organisaties, freelancers en eenmanszaken.

 

Magazijn partner

Bij Flows werken we al samen met verschillende warehouse partners als het gaat om het integreren van hun systemen met uw eigen softwarepakket. We hebben ervaring met bekende warehousing en fulfilment partners zoals Mondial, Webstock, Oosterberg en Active Ants. Hoewel elk van hen op zijn eigen manier werkt, zijn we bekend met de vereiste stappen om deze processen te automatiseren. Dit kan worden bereikt via een XML- of API-koppeling. Zo ook kunnen we SnelStart perfect integreren met andere systemen, met maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Waarom integreren met een warehouse partner?

MKB-bedrijven willen zich graag concentreren op waar ze het best in zijn: waarde toevoegen. Zaken die hier niet onder vallen, worden vaak uitbesteed aan externe serviceproviders. Het is ook van groot belang om de digitale logistieke informatie goed onder controle te hebben. In Nederland zijn er talloze logistieke partners waaruit je kunt kiezen om je te helpen met magazijnwerk. Om met deze partners samen te werken, moeten de juiste gegevens heen en weer worden gestuurd. Flows helpt hierbij en maakt de gegevensuitwisseling efficiënter en eenvoudiger.

 

Voordelen van softwarekoppeling:

Optimale Softwarekracht
Benut de volledige kracht van elke softwaretool binnen je bedrijf. Onze oplossingen maken efficiënte samenwerking tussen afdelingen mogelijk, waarbij gegevens slechts op één plek hoeven te worden ingevoerd door de juiste afdeling.

Nauwkeurigheid en Consistentie
Automatisering garandeert consistente gegevensverwerking en nauwkeurigheid op één centrale locatie.

Diepgaand Inzicht
Krijg gedetailleerd inzicht in jouw bedrijfsprocessen. Medewerkers kunnen werken in hun voorkeurssysteem en toch alle benodigde gegevens verkrijgen zonder meerdere inlogpogingen in verschillende systemen.

Kostenbesparing
Beperk licentiekosten door medewerkers alleen toegang te geven tot de benodigde systemen.

Flows.net verbindt jouw softwaretools om de efficiëntie te verhogen, de nauwkeurigheid te waarborgen en kosten te minimaliseren. Ontdek vandaag nog hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen transformeren!

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.