Salesfoce koppelen met Exact

CRM, orders en artikelen met boekhouding en administratie

Salesforce

Salesforce CRM is een dynamisch systeem voor Customer Relationship Management, ontwikkelt voor middelgrote en grote ondernemingen.  Binnen Salesforce houdt u moeiteloos alle essentiële klantinformatie bij, waardoor u de ontwikkelingen per klant nauwlettend kunt volgen en alle relevante gegevens netjes georganiseerd heeft.   Bovendien biedt Salesforce de mogelijkheid om moeiteloos offertes op te stellen, die vervolgens zowel door de binnen- en buitendienst kunnen worden voorbereid.

 

Exact Online

Exact Online staat bovenaan de lijst in Nederland als het gaat om online administratievoering. Hierbij automatiseert Exact de boekhouding van tienduizenden bedrijven en ondersteunt Exact Online met de modules Handel, Producten en Projecten eveneens de logistieke en productieprocessen van uw klanten op een uitstekende wijze. Bovendien beschikt Exact Online over een handige mobiele app, waarmee u eenvoudig de status van uw organisatie kunt bekijken, te laat betalende klanten kunt identificeren en bonnetjes kunt fotograferen en direct kunt toevoegen aan uw administratie. Exact Online kan ook naadloos worden geïntegreerd met uw accountant, waardoor deze efficiënter en kosteneffectiever kan werken.

Waarom Salesforce en Exact Online koppelen

Salesforce biedt de een geavanceerde CRM-oplossing, terwijl Exact Online uitblinkt in financiële en logistieke oplossingen. Door de krachten van beide systemen te bundelen, krijgt u een volledig overzicht van de stand van zaken binnen uw organisatie en de ontwikkelingen bij uw klanten. Bovendien elimineert deze integratie dubbel werk en fouten bij het overnemen van gegevens.

 

Welke data kan je koppelen met een flow tussen Salesforce en Exact Online

De koppeling tussen Salesforce en Exact Online richt zich op het overdragen van cruciale klantinformatie en eventuele bijbehorende offertes of orders. Dit omvat onder andere de volgende gegevens:

 • Klantinformatie: NAW gegevens, contactpersonen, mailadressen en klantkenmerken
 • Contactpersooninformatie: Voor en achternaam, e-mailadres, telefoongegevens
 • Productinformatie: Artikelcode, artikelomschrijving, prijsinformatie, productkenmerken en financiële instellingen
 • Ordergegevens: Ordernummer, klantgegevens, aflevergegevens, productinformatie en prijzen
 • Facturen: Factuurdatum, factuurbedrag en productinformatie
 • Betaalgegevens: Factuurbedrag, factuurdatum, vervaldatum en openstaand saldo

Dankzij deze naadloze integratie kunnen uw verkopers, marketeers en relatiebeheerders met gemak werken in Salesforce CRM, terwijl uw logistieke medewerkers en boekhouders moeiteloos aan de slag kunnen met Exact Online.

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.