OfficeRND koppelen met Exact

OfficeRND facturen, relaties en artikelen met boekhouding en administratie

OfficeRND

OfficeRND richt zich op het gebied van flexibel werkruimtebeheer, voor werkplekoptimalisatie. Deze softwareoplossing is de drijvende kracht achter de transformatie van flexibele werkruimte-exploitanten, verhuurders en vastgoedbeheerders. OfficeRND maakt het mogelijk om administratieve taken te automatiseren, datagestuurde beslissingen te nemen en een technologiegerichte ervaring aan klanten te bieden.

Exact Online

Exact Online is de nummer in Nederland voor het voeren van een online administratie. Daarin automatiseert Exact de boekhouding van tienduizenden bedrijven en kan Exact Online met de modules Handel, Producten en Projecten ook de logistieke en productieprocessen van klanten goed ondersteunen. Exact Online heeft een app voor de telefoon waarin je eenvoudig kan zien hoe de organisatie ervoor staat, wie te laat is met betalen en kan je bonnetjes fotograferen en klaarzetten in de administratie. Exact Online kan direct gekoppeld worden met de accountant, zodat die optimaal en dus goedkoper aan de slag kan.

Waarom OfficeRND en Exact Online koppelen

OfficeRND biedt de meest geavanceerde oplossing voor werkplekbeheer, terwijl Exact Online uitblinkt in financiële en logistieke oplossingen. Door deze twee systemen te integreren, krijgt u een alomvattend overzicht van uw organisatie en stroomlijnt u het beheer voor optimale werkplekverhuur aan uw klanten. Bovendien elimineert de integratie dubbel werk en vermindert het fouten bij het overzetten van gegevens.

Welke data kan je koppelen met een flow tussen OfficeRND en Exact Online

De integratie tussen OfficeRND en Exact Online is gericht op het naadloos overbrengen van essentiële factuurinformatie. Dit wordt bereikt door middel van verschillende Flows:

 • Klantinformatie: Hieronder vallen de naam- en adresgegevens (NAW), e-mailadressen en klantkenmerken.
 • Productinformatie: Artikelcode, artikelomschrijving, prijsinformatie, productkenmerken en financiële instellingen
 • Facturen: Factuurdatum, factuurbedrag en productinformatie
 • Betaalstatus: Factuurbedrag, factuurdatum, vervaldatum en openstaand saldo

Dankzij deze uitgebreide integratie kunnen de juiste teamleden binnen beide systemen de processen nauwgezet volgen. Proces- en verkoopmedewerkers binnen OfficeRND kunnen naadloos samenwerken met boekhouders die met Exact Online werken.

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.