Koppel eenvoudig Active Ants aan Exact Online

Zorg ervoor dat je bestellingen moeiteloos worden gesynchroniseerd van Exact Online naar je e-fulfilment partner Active Ants

 

Active Ants

Active Ants is een vooraanstaande e-fulfilment specialist en richt zich op het verzorgen van webshop logistiek voor bedrijven met meer dan 1.000 maandelijkse bestellingen. Ze bieden hoogwaardige diensten met een unieke aanpak door hoogwaardige technologie en vakkundig personeel om kwaliteit te leveren. Active Ants maakt deel uit van de bpost group, een wereldwijde speler op het gebied van post- en pakketbezorging.

 

Exact Online

Exact Online is de nummer één in Nederland voor het voeren van een online administratie. Daarin automatiseert Exact de boekhouding van tienduizenden bedrijven en kan Exact Online met de modules Handel, Producten en Projecten ook de logistieke en productieprocessen van klanten goed ondersteunen. Exact Online heeft een app voor de telefoon waarin je eenvoudig kan zien hoe de organisatie ervoor staat, wie te laat is met betalen en kan je bonnetjes fotograferen en klaarzetten in de administratie. Exact Online kan direct gekoppeld worden met de accountant, zodat die optimaal en dus goedkoper aan de slag kan.

Waarom integreren met een warehouse partner?

MKB-bedrijven willen zich graag concentreren op waar ze het best in zijn: waarde toevoegen. Zaken die hier niet onder vallen, worden vaak uitbesteed aan externe serviceproviders. Het is ook van groot belang om de digitale logistieke informatie goed onder controle te hebben. In Nederland zijn er talloze logistieke partners waaruit je kunt kiezen om je te helpen met magazijnwerk. Om met deze partners samen te werken, moeten de juiste gegevens heen en weer worden gestuurd. Flows helpt hierbij en maakt de gegevensuitwisseling efficiënter en eenvoudiger.

Voordelen van softwarekoppeling:

Optimale Softwarekracht
Benut de volledige kracht van elke softwaretool binnen je bedrijf. Onze oplossingen maken efficiënte samenwerking tussen afdelingen mogelijk, waarbij gegevens slechts op één plek hoeven te worden ingevoerd door de juiste afdeling.

Nauwkeurigheid en Consistentie
Automatisering garandeert consistente gegevensverwerking en nauwkeurigheid op één centrale locatie.

Diepgaand Inzicht
Krijg gedetailleerd inzicht in jouw bedrijfsprocessen. Medewerkers kunnen werken in hun voorkeurssysteem en toch alle benodigde gegevens verkrijgen zonder meerdere inlogpogingen in verschillende systemen.

Kostenbesparing
Beperk licentiekosten door medewerkers alleen toegang te geven tot de benodigde systemen.

Flows.net verbindt jouw softwaretools om de efficiëntie te verhogen, de nauwkeurigheid te waarborgen en kosten te minimaliseren. Ontdek vandaag nog hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen transformeren!

Heeft u een andere fulfillment partner?

Bij Flows werken we al samen met verschillende warehouse partners als het gaat om het integreren van hun systemen met uw eigen softwarepakket. We hebben ervaring met bekende warehousing en fulfilment partners zoals Nic.oud, Mondial, Webstock, Oosterberg en Active Ants. Hoewel elk van hen op zijn eigen manier werkt, zijn we bekend met de vereiste stappen om deze processen te automatiseren. Dit kan worden bereikt via een XML- of API-koppeling. Zo ook kunnen we naast Exact Online ook  SnelStart of andere systemen perfect integreren. Dit met maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

 

Active Ants kan ook worden gekoppeld met bijvoorbeeld Snelstart, Zoho CRM, Magento en WooCommerce. Staat uw gewenste koppeling er niet tussen? Vraag uw gewenste koppeling aan; geen koppeling is voor ons onmogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan>

Maak direct je eigen flow aan

De ervaringen

Wat anderen zeggen over Flows

 • Bakerstreet

  Door Flows regelen we nu ook onze contractadministratie via een app. Nu zijn alle contracten geregistreerd en hebben we inzicht in looptijden, omvang en bedragen. Wanneer de vervaltermijn in zicht komt, krijgen we een reminder.

 • Dopper

  Flows denkt graag mee bij de koppeling van onze WooCommerce webshop aan ons ERP-systeem.

 • Wijnboutique

  In amper de tijd om een espresso te maken zijn alle bestellingen netjes overgeseind van Magento naar Mamut

 • DQ Webshops

  Door het gebruik van Flows kunnen we eenvoudig onze orderstromen beheren, kloppen de online voorraden en zijn wij altijd op de hoogte van de belangrijkste sales informatie.